Cine suntem?

Cine suntem?

GoldenMed se adreseaza tuturor clientilor romani care doresc sa fie tratati in Austria in centre medicale de elita ale Vienei si doresc o indrumare medicala profesionista si transparenta.

Sanatatea ta pe mainile celor mai buni

Despre Noi

Despre noi

Ne dorim ca perioada sederii tale sa fie o reusita din punct de vedere medical.

Echipa GoldenMed iti sta la dispozitie pentru a organiza pana in cel mai mic detaliu, atat calatoria, cat si sederea in Viena. Dupa preluarea si traducerea documentelor necesare (la cerere), iti punem la dispozitie ofertele partenerilor nostri medicali, pentru o solutionare optima si rapida a cerintelor tale.

Obiectivul principal al echipei GoldenMed este acela de a-ti oferi o indrumare individualizata catre spitalul, clinica si/sau doctorul specialist de care ai nevoie. Pe toata perioada in care vei beneficia de serviciile noastre medicale vei fi temeinic asistat de un cadru medical profesionist (asistenta medicala), cu o experienta de 9 ani de colaborare cu clinici de renume.

In acelasi timp, in urma constatarii medicului specialist, vei fi indrumat spre luarea masurilor care se impun in vederea diagnosticarii afectiunii sau/si tratarii, dupa caz, intr-o stransa colaborare cu echipa de medici.

Clinicile medicale partenere ale GoldenMed ofera clientilor servicii complete de Diagnosticare - Tratare - Recuperare in cadrul aceleasi institutii medicale.

De ce sa alegi GoldenMed?

GoldenMed este recunoscuta pentru abilitatea de a cauta si identifica cele mai bune oferte medicale. Echipa noastra este de asemenea renumita pentru profesionalismul cu care trateaza fiecare cerere in parte, pentru perseverenta cu care gaseste solutia optima, dar si pentru loialitatea si confidentialitatea fata de clienti.

  • Loialitate
  • Profesionalism
  • Perseverenta
  • Confidentialitate

Colaboram cu cele mai importante, renumite si dotate clinici/spitale din Viena.

Viena a reusit sa dobandeasca un renume mondial in medicina datorita clinicilor si spitalelor dotate cu aparatura technico-medicala de ultima generatie, dar si datorita profesionalismului medicilor.

Pacientii romani decid intotdeauna sa opteze pentru GoldenMed datorita celor mai bune optiuni in domeniul medical pe care aceasta le ofera si datorita referintelor de exceptie din partea celor care au incheiat cu succes o colaborare medicala cu noi.

Iti multumim!

Diplomele noastre

Top 5 Afaceri pentru localitatea FAGARAS, domeniul 7990:

Alte servicii de rezervare si asistenta turistica

Top 5 Profit pentru localitatea FAGARAS, domeniul 79:

Activitati ale agentiilor turistice si a tur-operatorilor; alte servicii de rezervare si asistenta turistica

Top 5 Profit pentru judetul BRASOV, domeniul 7990:

Alte servicii de rezervare si asistenta turistica

Bupa Neuromed Alianz-Tiriac Astra Centru Aero Medical Clini-med Clinica Sport Confraternitat Golden-Kreuz Mandm Medici S PK-Graz-Ragnitz Prescan Privatklinik-Dobling RH Wehrle WPK medhel