Echipa GoldenMed

Echipa GoldenMed

GoldenMed este recunoscuta pentru abilitatea de a cauta si identifica ofertele medicale cele mai bune si profesionalismul cu care trateaza fiecare cerere in parte. Suntem apreciati totodata pentru loialitate si confidentialitate fata de clientii nostri.

Sanatatea ta pe mainile celor mai buni

Echipa Goldenmed

Echipa GoldenMed este formata din cei mai buni consultanti in probleme medicale, atat din Viena cat si din alte tari, ce si-au asumat misiunea de a schimba in totalitate experienta medicala a pacientului, incepand cu momentul in care acesta trece pragul clinicii si pana la momentul recuperarii complete. Echipa noastra de consultanti are competenta de a intelege problema fiecarui pacient in parte, dar si de a identifica cei mai buni experti si institutii medicale din domenii de interes pentru pacient. Consultantii nostri realizeaza cea mai buna intermediere, prin care pacientului ii este facilitat accesul la clinci de renume international si la servicii medicale, la cele mai inalte standarde calitative din lume.

 • Bianca Barb

  Bianca Barb

  CEO

 • Ungureanu Carolina

  Carolina Ungureanu

  Consultant Medical

 • Emilia Muradova

  Emilia Muradova

  Representative for Eurasia

 • Jean-Alain Ngapout

  Jean-Alain Ngapout

  Representative for Africa

In concluzie, intrati in legatura cu cei mai buni experti si institutii din lume, in toate domeniile medicale aflate la mare cautare in ziua de astazi, toate acestea cu ajutorul unei singure echipe de succes – Echipa GoldenMed!

Bupa Neuromed Alianz-Tiriac Astra Centru Aero Medical Clini-med Clinica Sport Confraternitat Golden-Kreuz Mandm Medici S PK-Graz-Ragnitz Prescan Privatklinik-Dobling RH Wehrle WPK medhel