Second opinion

Sanatatea ta pe mainile celor mai buni

Second opinion

Pentru a trimite cu succes o solicitare de Second Opinion catre consultantii in servicii medicale, GoldenMed, va rugam sa completati toate campurile de mai jos si sa uploadati rezultatele investigatiilor corespunzatoare reevaluarii dorite, accesand butonul "Upload analize".

0 din 10 fisiere uploadate

Analizele uploadate trebuie sa aiba o marime de maxim 2 Mb per fisier.
Tipuri de fisiere acceptate: gif, jpg, png, pdf, txt, doc, docx, xl, xls

 

Total: 200 euro

Modalitate de plata:

GoldenMed colaboreaza cu cele mai importante, dezvoltate, renumite si dotate clinici si spitale din Viena. Suntem lideri in serviciile de second opinion, intrucat acoperim toate specialitatile medicale, de la diagnosticare si pana la tratament.

Prin acest serviciu, pacientul are acces la informatii suplimentare si dobandeste incredere in alegerea celei mai potrivite metode de tratament. Este cea mai valoroasa resursa atunci cand pacientul se confrunta cu o stare dificila de sanatate sau cand alegerea tratamentului potrivit este una complicata.

Ce este Second opinion?

Acest serviciu reprezinta consultarea unui medic specialist cu o vasta experienta in domeniul respectiv, care sa ofere o a doua parere pertinenta, atat asupra diagnosticului, cat si asupra alegerii tratamentului. Majoritatea specialistilor recomanda solicitarea unei opinii secundare sau se consulta cu colegii de breasla, in privinta cazurilor dificile, deoarece organismul uman copleseste uneori pregatirea academica si practica a acestora, prin complexitatea sa.

Cele mai des intalnite intrebari ale caror raspunsuri sunt obtinute prin Second opinion:

  • Este diagnosticul meu corect?
  • A fost tratamentul meu ales corect, conform nevoilor mele?
  • As putea afla mai multe despre starea mea de sanatate?
  • Exista tratamente mai bune decat cel care mi-a fost prescris?
Bupa Neuromed Alianz-Tiriac Astra Centru Aero Medical Clini-med Clinica Sport Confraternitat Golden-Kreuz Mandm Medici S PK-Graz-Ragnitz Prescan Privatklinik-Dobling RH Wehrle WPK medhel